Abans d'obrir-se un joc és entretingut i avorrit al mateix temps

Del 3 al 7 de setembre, a Manresa estem juganers! El CAE, juntament amb el Club del Joc, des de fa 11 anys organitza la setmana de Jocs al Carrer. És tota una festa! A casa ens agrada molt, no ens la perdem cap any, ens fem tips de jugar a l’aire lliure, i a més és una bona ocasió per descobrir jocs nous, gràcies a l’àmplia oferta del CAE i el Club.
A les tardes, per tots els nens i nenes, s’omplen les places de jocs i joguines, agrupades per estils i edats, i al vespre, des de les deu fins a quarts d’una, ens podem entaular a la Plaça Major amb tot de jocs de taula d’allò més variat.
Amb l’ajuda dels col·laboradors del Club del Joc, ahir vam aprendre un parell de jocs nous: un tipus puzzle, inspirat en el clàssic Tetris, el FITS, que ens va fer treure fum per les orelles per encaixar les peces. Un joc fàcil per començar, i complicat per puntuar, on toca obrir bé els ulls i tenir una mica de sort amb les peces que van sortint. Resumint, una partida divertida i distreta, que no es fa ni llarga ni pesada, però, per mi, que no converteix el joc en imprescindible.
De bo: un bon remember pels amants del Tetris. De dolent: que després d’algunes partides pot resultar repetitiu, per la poca varietat de reptes (quatre).

SAMSUNG

L’altre joc que vam aprendre, no en recordo el nom (tenien la versió alemanya, i coi de nom extranys!) Ja us el diré. Edito: el Finstere Flure.  Era un joc de tauler, on tens 6 personatges atrapats en un “laberint” que han de fugir del monstre que els va empaitant per torns, esquivant-lo, amagant-se entre columnes, o darrera els contrincants, relliscant en bassals de sang, etc… Fins al final, una partida plena de riures, de “huye cobardeeee!”, i sorpreses fins a l’última ronda. Divertit, emocionant, i matarratos. De bo: tauler i peces molt gracioses, i força original. De dolent: el sistema per moure cada personatge, sense dau, amb un número assignat a cada peça: d’una banda, elimina el factor atzar, que en un joc així jo trobo que hi posaria més alicient, i d’altra banda, que despista una mica si no estàs concentrat. I clar… eren quarts de dotze de la nit, i la concentració per a nosaltres (9, 11 i 38 anys) començava a ser difícil de mantenir jejejeje.

SAMSUNG

Avui una mica més! Ja us farem la crònica… i ja ens explicareu si heu sortit a jugar al carrer a tots els que sou de Manresa i comarca.
Som-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: